www.Sport-Snow.sk > Hodinky, šport-testery > hodinky SUUNTO Spartan Sport Wrist HR Forest Special Edition > SS023309000 Ceny vrátane DPH
 
Internetový obchod Sport-Snow
Sport-Snow.sk Zoznam značiek
Sport-Snow.sk Prečítajte si
Ako vybrať obuv

UŽITOČNÉ INFORMÁCIE:
Obuv Asolo
Obchodné a nákupné podmienky internetového obchodu Sport-Snow.sk
Sport-Snow.sk Cenník Sport-Snow.sk
»» prezrite si náš cenník
Možnosť platby kartami
VISA VISA Electron
MasterCard MaestroCard
Diners Club

Mapa stránok

hodinky SUUNTO Spartan Sport Wrist HR Forest Special Edition - SS023309000

549,90 € 479,90 €
Dostupnosť: skladom    
hodinky SUUNTO Spartan Sport Wrist HR Forest Special Edition
VÝPREDAJ! Multišportové GPS hodinky novej generácie SUUNTO Spartan Sport Wrist HR Forest Special Edition so vstavaným snímačom srdcového tepu, ktorý meria hodnoty priamo zo zápästia. S týmito hodinkami môžete mať k dispoziícií hodnoty tepovej frekvencie bez nutnosti nosenia hrudného pásu. Biometrická senzorová technológia (od spoločnosti Valencell) využíva optický snímač tepovej frekvencie založenej na meraní množstva svetla rozptýleného tokom krvi. Hodinky sú doplnené aj o hrudný pás Suunto Smart Sensor. Sú určené pre všetkých športových nadšencov, ktorí chcú neustále posúvať svoje hranice. Inovatívne „smart“ hodinky disponujú všetkými pokročilými funkciami na beh, cyklistiku, plávanie a ďalšie športy.

Suunto Spartan Sport Wrist HR používa najpokrokovejší farebný dotykový displej so širokým pozorovacím uhlom, ktorý ponúka veľmi dobrú čitateľnosť vo vonkajšom prostredí, a to aj na priamom slnečnom svetle. Dotykový kontrastný displej je optimalizovaný tak, aby vydržal rušenie z okolitého prostredia, a ak je to potrebné, môže byť úplne uzamknutý. Počas cvičenia sa hodinky môžu tiež ovládať pomocou troch tlačidiel.

Funkcie zamerané na športové zážitky:
* Suunto Spartan Wrist HR hodinky poskytujú bohatú navigáciu trás vrátane „breadcrumb view“ a digitálneho kompasu, ktoré vás prevedú novým terénom. Objavte nové trasy vďaka prehľadu najpoužívanejších máp.
* Hodinky kombinujú v sebe pokročilé funkcie pre športový tréning s voliteľným senzorom pre meranie tepovej frekvencie.
* Optické snímanie tepovej frekvencie - Suunto prichádza s novou snímacou technológiou monitorovania frekvencie srdca a to priamo zo zápästia bez nutnosti mať hrudný pás.
* Suunto Spartan Sport Wrist HR monitoruje tepovú frekvenciu 24/7 vrátane kľudovej TF. Monitorovanie frekvencie srdca v priebehu dňa každých 10 minút napomáha monitorovaniu všetkých činností počas dňa, poskytuje informácie o denných aktivitách, o zaťažení, o spálených kalóriách (kcal), prejdených krokov a pod. a následne informuje o potrebnej regenerácii.
* S 80 prednastavenými športovými módmi v hodinkách, Suunto Spartan Sport Wrist HR sú pripravené takmer pre akúkoľvek pohybovú aktivitu hneď po vybalení z krabice. Hodinky disponujú základnými a pokročilými športovými módmi, ako aj špecifickými módmi pre preteky a intervalové športy. Poskytujú špecifické športové metriky a bohatým spôsobom zobrazujú údaje počas vykonávania rôznych športov ako je beh, cyklistika, plávanie, triatlon a pri dobrodružných adrenalínových pohybových aktivitách ako napríklad pešia turistika alebo lyžiarske túry. Precízne navrhnuté špecifické športové zobrazenia vám poskytujú okamžitú spätnú väzbu relevantnú pre váš šport.
* Suunto Spartan Sport Wrist HR presne zaznamenáva vaše tempo, rýchlosť, prekonanú vzdialenosť, nadmorskú výšku, frekvenciu srdca a spálené kalórie a poskytnú vám podporu pre bežecký alebo cyklistický výkon alebo kadenciu (pre meranie výkonu alebo kadencie je potrebné externý senzor). Suunto Spartan Sport Wrist HR prichádza aj so špecifickými plaveckými funkciami ako je plavecké tempo, počet záberov a SWOLF (skóre vypočítane z počtu záberov za danú dĺžku a času za danú dĺžku).
* Pre väčšinu populárnych športov ako beh alebo cyklistika sú k dispozícii špecificky zamerané športové módy ako intervalový beh, beh cez prekážky a beh na bežiacom páse. Pri intervalovom behu môžete počas behu na displeji vidieť váš posledný interval s priemernou frekvenciou srdca počas každého úseku.
* Tréningové náhľady v hodinkách a na Suunto Movescount vám umožnia sledovať vaše tréningové zaťaženie, odpočinok & zotavenie a progres, a zároveň vám pomôžu naplánovať si svoj ďalší tréning. Hodinky monitorujú vašu aktivitu 24 hodín 7 dní v týždni a poskytujú denné a týždenné zhrnutie činnosti spolu s tréningovou históriou.
* Suunto Movescount vám ponúka kompletnú sadu nástrojov a analýz pre detailnejšie informácie z vášho tréningového zaťaženia, progresu, odpočinku a zotavenia alebo pre vytváranie tréningových plánov.
* Zároveň Suunto Movescount vám ponúka možnosť porovnať svoje ročné alebo najlepšie osobné maximá s inými z vašej skupiny, aby ste zistili, aký ste dobrý a kde patríte vo svojej skupine, aký rýchly musíte byť, aby ste sa posunuli vyššie v skupine. Suunto Movescount poskytuje skutočné fakty o tom, ako iní trénujú, napríklad vo vašej vekovej kategórii, aby dosiahli svoje ciele.
* Použite „heatmaps“ (teplotné mapy) na Suunto Movescount a Suunto Movecount App, aby ste našli najobľúbenejšie miesta pre beh, cyklistiku, plávanie, lyžovanie a pod. Heatmaps pre viac ako 15 športov odhalia stopy najčastejšie používaných trás Suunto Movescount komunitou po celom svete. Tieto trasy sú založené na základe skutočne zaznamenaných niekoľkých miliónov pohybov.
* Pomocou bohatých topografických máp si môžete na Movescount naplánovať svoje vlastné trasy. Čiže môžete ísť vlastnou cestou alebo využiť trasu s teplotnej mapy.

Vlastnosti:
* životnosť batérie 16 hodín v tréningovom režime
* oceľová luneta, minerálne sklíčko, silikónový remienok,
* vodotesnosť 100m
* GPS nadmorská výška, digitálny kompas, deklinácia
* multifarebný dotykový displej s tromi tlačidlami, rozlíšenie 320x300
* GPS/GLONASS, bluetooth,
* navigácia po trase pomocou „heatmaps“ pre viac ako 15 športov
* beh, cyklistika, plávanie, multišporty, triatlon a outdoorové športové špecifiká
* podpora pre viac ako 80 športov s pretekárskym a intervalovým využitím
* tréningové zaťaženie, odpočinok & zotavenie, parametre pokroku a tréningové plány
* vzdialenosť, cyklistický výkon a nadmorská výška založené na osobných maximách daného športu
* osobné maximá & tréningové prehľady porovnávané s vašou skupinou
* sledovanie denných aktivít so spálenými kalóriami a počtami prejdených krokov
* mobilná synchronizácia a oznámenia
* individuálne prispôsobenie hodiniek
* Suunto Movescount mobilné aplikácie pre iOS a Android

Rozmery: 50 x 50 x 16.8 mm
Materiál: stainless steel, mineral crystal, polyamid, silicon
Hmotnosť: 72 g
Farba: forest
Made in Finland.
Kód produktu: SS023309000

Balenie obsahuje: hodinky SUUNTO Spartan Sport Wrist HR Forest Special Edition, hrudný pás Smart Sensor, komunikačný/dobíjací USB kábel, quick guide sprievodca,
hodinky SUUNTO Spartan Sport Wrist HR Forest Special Edition  
 
 
Odporúčané produkty
Slovensky Česky
Sport-Snow.sk Zákaznícky účet 5
E-mail a Heslo
» Zabudol/la som heslo
» Registrácia zákazníka
Kontakt info
Heureka.sk
Objednávam InfoMail
Sport-Snow.sk Akcie a Zľavy Internetový obchod Sport-Snow »
karabína PETZL Djinn Straight Gray

karabína PETZL Djinn Straight Gray
13,20 €
8,50 €
Sport-Snow.sk Najnovšia ponuka Internetový obchod Sport-Snow »
karabína s kladkou PETZL RollClip A

karabína s kladkou PETZL RollClip A
46,60 €
41,80 €
Záruka a reklamácie
Naši partneri
Suunto
» www Suunto
» všetky produkty
 
Sport-Snow.sk Referencie a názory Internetový obchod Sport-Snow »
» Napíšte hodnotenie!
Sport-Snow.sk Mena - zobrazenie cien
Kurz: 1 € = 30,1260 Sk
Sport-Snow.sk Top značky

ASOLO ASOLO

Black Diamond Black Diamond

Craft Craft

Deuter Deuter

Edelrid Edelrid

Garmont Garmont

High Colorado High Colorado

Icebreaker Icebreaker

Icepeak Icepeak

Light My Fire Light My Fire

LOWE ALPINE LOWE ALPINE

Mammut Mammut

Nalgene Nalgene

Northfinder Northfinder

Salewa Salewa

Salomon Salomon

Singing Rock Singing Rock

Suunto Suunto

Tendon Tendon

Teva Teva

The North Face The North Face

VAR VAR

Zajo Zajo

 Naši partneri
Lyžiarske okuliare | Predaj lyží | Snowboardy obchod | Shop-Mania.sk | Sport-Outdoor.sk | Black Diamond | Ruksaky a detské nosiče | Tovar.sk | Najshopy.sk | Outland-Shop.eu | Hlasuj sa túto stránku | Renesancia.sk | Najvyber.sk |